Till Förstasidan
Ring och boka tid!
046-12 21 11
In English


Hem Våra tjänster Produkter Våra frisörer Onlinebokning Hitta hit

Det är vi som jobbar här!

Vi är fem stycken glada och kreativa frisörer som jobbar ihop på Lisa & Co!
Lisa
Det är jag som är Lisa och ägare av Lisa & Co. Jag blev färdig frisör i Malmö 1991, och har jobbat på salongen sedan starten 1991. På den tiden hette salongen Hairlight Express.

Jag trivs mycket bra med vår brokiga kundkrets i blandade åldrar - vi klipper och stylar allt från 1-åringar till 90-åringar! Framför allt variationen av människor och uppdrag är kul. Såväl studenter, Ideon-folk som små barn och pensionärer är kändisar hos oss. Jag ser alla mina kunder (och deras hår!) som unika, och mitt mål är alltid att skräddarsy en frisyr åt varenda en av dem! Välkommen!
Boka online!

Rana
Jag är en trevlig och serviceinriktad stockholmare som alltid håller kunden varmt om hjärtat. I bagaget har jag en 3-årig frisörutbildning, och började jobba som frisör 1997. Sedan flytten till det vackra Skåne 2005 försörjer jag mig som egen företagare med hyrstol på Lisa & Co.

Jag besitter stora kunskaper inom hårprodukter och gillar även utmaningen i att mixtra med färg. Mitt mål är att ständigt utvecklas inom detta yrke som jag älskar.
Välkommen att boka tid hos mig!
Boka online!

Felicia
Jag heter Felicia och är en glad, positiv och kreativ tjej som älskar att jobba med hår. Jag gick en treårig frisörutbildning i Malmö och tog studenten år 2015. Jag sätter alltid mina kunder i fokus och kommer gärna med förslag på olika trender och lyssnar alltid på dina önskemål. Du är varmt välkommen att boka tid hos mig.
Boka online!


Lilian
Mitt namn är Lilian och jag är en glad och positiv tjej som gåt treårig firsörutbilding och tog studenten 2016. Sedan dess har jag jobbat i Helsingborg som frisör och nu alltså på Lisa & Co sedan den 3 april 2017. Som person gillar jag nya utmaningar och lyssnar alltid på kundens önskemål. Frisöryrket är något som jag alltid brunnit fö roch vill att mina kunder ska gå hem med ett stort leende. Varmt välkommen till mig.
Boka online!


Maria (Föräldraledig t o m nov/dec 2017)
Mitt namn är Maria och är en glad, social och kreativ tjej som älskar mitt yrke. Jag gillar utmaningar och lyssnar alltid på kundens önskemål och kommer gärna med nya idéer. Jag blev färdig frisör i Lund 2010 och har jobbat som egenföretagare på Lisa&co sen dess. Du är varmt välkommen att boka tid hos mig!
Boka online!


Copyright © 2015 Lisa & Co | Lund Sparta Ideon LTH | Frisör i Lund | Frisörsalong Lund | Klippning | Slingning | Håruppsättning